همچنين دانشمندان با توجه به آثار به دست آمده تخمين زدند که اين حيوان از جثهاي به طول 11 متر و ارتفاع چهار متر برخوردار بوده و وزني معادل هفت تن داشته است.
«ژو ژينگ»، محقق موسسه ديرينهشناسي مهرهداران آکادمي علوم چين گفت: علاوه بر اين فسيل، نمونههايي از فسيل دو «تيرانوسوروس» نيز کشف شد اما ديگر فسيلهاي به دست آمده همچنان نامشخص باقي ماندهاند.
اين ديرينهشناس، در خصوص مشخصات ظاهري گونه جديد کشف شده افزود: استخوانهاي اين دايناسور در مقايسه با استخوانهاي «تيرکس» کوچکتر بوده ازاينرو ميتوان به اين نتيجه رسيد که اين حيوان بدون شک يک «تيرانوسوروس» عظيم الجثه بوده است.
به عقيده « ژو ژيان»، اين گونه از دايناسورها متعلق به گروه خاصي از گوشتخواران غول پيکر بودند که در حدود 99 تا 65 ميليون سال پيش و در اواخر عصر کرتاسه در آمريکاي شمالي و آسياي شرقي ميزيستهاند.
همه «تيرانوسوروس»ها گوشتخوار بوده ، روي دو پا حرکت ميکرده، بازواني کوچک و جمجمههايي بزرگ داشتند. اين گروه از «تيرانوسوروس»ها که «تيرانوسورين»ها نام گرفتهاند، جثه بزرگتري داشته، دو انگشت در هر دست داشتند و از آروارههايي قدرتمند براي حمل صيد برخوردار بودند.
109
انتهای پیام/